Ügyfélkapu

Regisztráció

Információk

Impala Bútorbolt - A Székkirály

1135 Bp. Reitter Ferenc u. 8/b

Tel: 270-9700, 270-9770, 06/70 432-5000, 06/70 432-4000
KMOP-1.2.7-2007 Támogatott projekt


Fizetés

1. Az Ügyfél az alábbi fizetési módozatok közül választhat:
a. Banki átutalással az Impala Kft.-nek a Kereskedelmi és Hitelbank Rt.-nél vezetett 10404065-40611886 számú számlájára. Ebben az esetben az átutalásnak Szolgáltató bankszámlájára a kiszállításig meg kell jelennie.
b. Személyesen készpénzben (utánvétellel) az áru átvételével egyidejűleg az Impala Kft., a Székkirály bemutatótermében (1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 8.b)
c. Szállításkor személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg. Ebben az esetben az ügyfélnek jeleznie kell szállítási igényét, s a szolgáltató visszajelzésével megállapodnak a szállítás részleteiben.

Regisztráció

2. Ahhoz, hogy az Ügyfél a webáruházból rendelhessen, Regisztrálnia kell.
3. A regisztrációhoz feltétlen szükséges egy - Felhasználói név - és egy - Jelszó és más fontos adat megadása. Ezek segítségével tud az Ügyfél később belépni rendszerbe, ahol követheti megrendeléseinek állapotát.
4. Megrendeléseknél az itt megadott adatokat már nem kell újra megadnia.

Online megrendelés menete

5. Az egy-egy terméket bemutató oldal alján talál egy táblázatot, ahol megismerheti a megrendeléshez szükséges adatokat (ár, méret, szövet, fa szín, szállítási határidő).
6. Ha a táblázat utolsó oszlopába beírja a megrendelni kívánt darabszámot, és rákattint a KOSÁRBA TESZ nyomógombra, a program eltárolja a kiválasztott termék adatait, amelyet rögtön meg is tekinthet. (EZ MÉG NEM JELENT MEGRENDELÉST!)
7. Az előző műveletek megismétlésével több árut is elhelyezhet kosarában. A program automatikusan számolja összértéküket.
8. Megrendeléshez több ablakon kell végigmennie, eközben kérjük ellenőrizze, hogy a kiválasztott termékek adatait, darabszámát és az Ön adatait jól tárolta-e a program. (A kosár módosítása után mindig kattintson a FRISSÍTÉS nyomógombra.) .
9. A folyamat AZ ÖN KOSARA nevű ablakból indítható a MEGRENDELÉS nyomógombra kattintva.
10. A következő ablakban meg kell adnia legalább a nevét és telefonszámát. A MEHET nyomógombra kattintva léphet tovább.
11. A következő ablakban ellenőrizheti a megrendelés adatait.
12. Ha mindent rendben talál a VÉGLEGESÍT nyomógombra kattintva küldheti el megrendelését. A megrendelést ki kell fizetni a megrendelés során.
13. Ha valamivel mégsem elégedett a véglegesítés előtt a VISSZA nyomógombra kattintva visszatérhet az előző ablakba, ahol lehetősége van az adatok módosítására.
14. Szolgáltató az Ügyfél vételi ajánlatának (megrendelésének) megérkezését követően köteles az Ügyfél részére a vásárlást elektronikus úton (e-mailben) visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az ajánlat elküldésétől számított 48 órán belül Ügyfél részére nem érkezik meg, akkor a Szolgáltató ajánlati kötöttsége, illetve az Ügyfél vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül, automatikusan megszűnik.
15. Ha a megrendelés valami ok miatt nem sikerül, akkor személyesen (1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 8.b) telefonon (3201-654, 3496-558), faxon (3201-206) vagy email -ben (impala@impala.hu) lehet érdeklődni.
16. Az Ügyfél a megrendelés feladásával kijelenti, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételeket elfogadja és magára nézve kötelezőnek ismeri el.

Ár

17. A termék ára nem foglalja magában az ÁFÁ-t (20 %).
18. A Székpláza Webáruház oldalain közzétett árak változtatásának jogát a Szolgáltató fenntartja azzal, hogy a módosítás a weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép életbe s a már megrendelt áruk vételárát nem befolyásolja.
Folytatás